Home > Vervoer > Fietsen

Bakfiets En meer
Weblog over bakfietsen, transportfietsen en stadsfiets. Voorzien van foto's.
https://www.bakfiets-en-meer.nl/

Cyclingnews
Cyclingnews is een van de meest toonaangevende internet kranten op het gebied van fietsen. Tijdens de toer weten zij de laatste nieuwtjes.
http://www.cyclingnews.com/

Fietsersbond komt op voor de belangen van fietsers
De Fietsersbond is de grootste belangenvereniging voor fietsers in Nederland. Met interactieve vraagbaak voor vragen over allerlei soorten fietsen, fietsonderdelen, fietsroutes, fietsvakantie en fietssloten.
https://www.fietsersbond.nl/

Fietsrai
Slimme fietsers surfen. Fietsnieuws, diefstalpreventie, comfort,veiligheid, onderhoud, fietsroutes in Nederland,etc.
http://www.fietsrai.nl

Ridley-bikes - Race Productions NV
Race Productions NV is ontstaan in 1990 als een kleine frame constructeur, die de mogelijkheid bood aan klanten om frames te bekomen onder een eigen merknaam en in een eigen design. De onderneming groeide langzaam uit tot de grootste van de Benelux in haar branche. Deze evolutie is te danken aan de enorme research in design, de hoge kwaliteit van de gebruikte producten en het gekwalificeerde personeel. Dhr Jochim Aerts, stichter van het bedrijf en huidig Algemeen Directeur, wierf in 1991 zijn eerste personeelslid aan.
https://ridley-bikes.com/

Velorama (Nijmegen)
Nationaal Fietsmuseum. Informatie over het museum en de collectie fietsen van 1817 tot nu. Met een speciaal onderdeel voor kinderen.
https://velorama.nl/