Home > Sport > Watersporten > Zeilen > Zeiltochten en -vakanties

Amorgos.nl
Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties, zeilcursussen, flottielje zeilen en verhuur van zeiljachten. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos.nl met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland. Amorgos.nl profileert zich met veel extra service - zoals de mogelijkheid om tochten voor te bereiden met ervaren zeilers in Nederland, informatie bijeenkomsten, voorbereidingsdagen, extra flottieljeleiders, etc – en legt de nadruk op “plezier in zeilen”. Iedere vakantie of cursus van Amorgos.nl staat in het teken van genieten van zon, zee en zeilen.
https://www.amorgos.nl/

De Egberdina
De Egberdina is een zeilend monument uit 1882 dat luxueus is ingericht voor dagtochten op het IJsselmeer.
https://www.egberdina.nl

HollandSail
HollandSail is méér dan zeilen: HollandSail organiseert bijzondere vakanties en trainingen op grote zeilschepen, waarbij het zeilen wordt gecombineerd met andere activiteiten aan boord of aan de wal.
https://www.hollandsail.nl/

OCC Yachting
OCC Yachting is een Nederlands bedrijf wat reeds 30 jaar zeiljachten verhuurd in Nederland Griekenland en Turkije.
https://www.occyachting.com

Ruyter Yachting
De Ruyter Yachting verzorgt exclusieve zeilcharters aan boord van het 43ft wedstrijdjacht Panta Rhei.
https://www.deruyteryachting.nl/

Us Untwyk
Thuispagina van de jeugdzeilboerderij Us Untwyk in Uitwellingerga, gespecialiseerd in zeilweken voor de jeugd in de leeftijd van 10 tot 14 jaar.
https://www.zeilkamp.nl/

Zeezeilen met de Eendracht
Lekker zeezeilen met de Eendracht.
https://eendracht.nl

Zeilcharter.nl
Alle schepen van de bruine vloot: Tjalken, klippers en andere traditionele zeilschepen, voor prachtige zeiltochten op IJsselmeer en Waddenzee.
https://zeilcharter.nl

Zeilvakantie Offshore Yacht Charter
Bent u op zoek naar bijzondere zeilreizen? Met ook tijd voor sightseeing, of juist een uitdagende mijlenmaker? Zeil dan mee op het zeiljacht 'Cherokee' voor onvergetelijke zeilreizen buiten de gebaande paden. De zeilreizen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, van actief zeezeilen tot relaxed eilandhoppen.
https://www.offshore-yacht-charter.com/zeilreizen/