Home > Sport > Wielersport

Cyclingnews
Cyclingnews is een van de meest toonaangevende internet kranten op het gebied van fietsen. Tijdens de toer weten zij de laatste nieuwtjes.
http://www.cyclingnews.com/

Jeugdwielrennen
Ben jij tussen de 8 en de 15 jaar ? En je vind het ook nog leuk om heel hard te fietsen ? Dan is jeugdwielrennen misschien wel wat voor jou. Vanaf het jaar dat je 8 jaar wordt, mag je al meedoen. Op deze website kan je alles lezen over jeugdwielrennen. Wielren je al ?? Dan kan je hier alle nieuwtjes en uitslagen lezen of een leuk profiel van jezelf aanmaken en nog veel meer. Kom maar gauw kijken !!
http://www.jeugdwielrennen.nl

Johny Mundus Online
Homepage van belgisch belofterenner Johny Mundus. U vindt hier persoonlijke gegevens, wedstrijden en uitslagen en links.
http://users.belgacom.net/jmundus/

Wielerexpress
Wielerexpress, het meest besproken wielerboek vol wielerverhalen, interviews en foto's.
http://www.wielerexpress.nl/

Wielernieuws.nl
Actuele site met mooie foto's en het laatste nieuws.
http://www.wielernieuws.nl/

Wielersportboeken
Informatie over Vlaamse en Nederlandstalige wielersportboeken.
http://www.wielersportboeken.nl

Wielrennen
De bedoeling van deze website is dat er algemene wielerinformatie gegeven gaat worden, door allerlei instanties die betrekking hebben met het wielrennen (in de regio), die zelf nog niet de mogelijk hebben om op het internet te publiceren.Informatie komen vanuit het districtsbestuur, vanuit de Vereniging van Organisatoren van Wedstrijden voor beroepsrenners en vanuit de diverse organisaties die wielerwedstrijden organiseren in de regio Voorne-Putten, Rozenburg en IJsselmonde-West.
http://home.wxs.nl/~henkgr/