Home > Dienstverlening > Info voor bedrijven > Bedrijfssoftware

ABC Solutions
ABC Solutions levert software voor telemarketing en marktonderzoek.
http://www.abcsolutions.nl/

Archiver
Archiver is een softwareprogramma, voor het overzichtelijk ordenen van uw documenten. Het programma heeft o.a. een aantal uitgebreide zoekfuncties.
http://www.archiver.nl

Arlanet BV - Maatwerk software, databases, websites en automatisering
Arlanet - maatwerk software en automatisering. Uw werkzaamheden makkelijker en sneller met deze software.
http://www.arlanet.nl

Centix
Procesondersteunende software voor inkoop, werkvoorbereiding en verkoop.
http://www.centix.com/

Clickly
Op deze website kunt u terecht voor het huren of leasen van software en na verloop van tijd wordt het product uw bezit.
http://www.clickly.com/

Clieopatra Clieop Transacties, import en export
Clieopatra, software voor Clieop verwerking, Diverse import en export mogelijkheden, werkt samen met diverse electronisch bankier software.
http://www.clieopatra.com/

Controlling software
Budgetteren, controlling, resultaat- en liquiditeitsplanning, Professional Planner is het toonaangevende instrument voor controlling en management informatie, snel, flexibel en betrouwbaar.
http://www.tensolutions.nl

Controlling software.
Professional Planner is een toonaangevende instrument voor controlling en management informatie, snel, flexibel en betrouwbaar.
http://www.professionalplanner.nl

CRM Solutions - Goldmine
Goldmine specialist voor de benelux. Naast CRM ook integratie met internet en backoffice. Onderdeel van SyncForce.
http://www.crmsolutions.nl

Decsa
Levering van software voor elektriciteitsbedrijven en middelgrote bedrijven voor kwaliteitsbeheer, engineering, planning en forecasting.
http://www.decsa.nl/

DUNCAN Automatisering en Advisering BV (Schiedam)
DUNCAN Automatisering en Advisering voor Calculatie software op maat.
http://www.duncanbv.nl

FF Print Software
Met deze software maak u zelf uw wegwijzers en (deur)naambordjes.
http://www.ffprint.com/

Gravita software
Software voor bedrijven: Boekhoudpakketten, relatiebeheerprogramma, tijdschrijfprogramma, versiebeheer en conversies.
http://www.gravita.nl/

Informer Software BV
Informer Software BV ontwikkeld administratieve multi- en crossplatform software voor Windows en Macintosh.
http://www.informer.nl/

Iquality business solutions
IQuality levert, ontwikkelt en beheert software oplossingen. De klant is voor IQuality het middelpunt van haar dienstverlening. De dienstverlening wordt geheel afgestemd op wensen en verwachtingen van klanten. IQuality probeert met een proactieve - en partnership houding dagelijks invulling te geven aan haar dienstverlening, met als doel klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.
http://www.iquality.nl/

K3 Landsteinar
K3 Landsteinar levert markt leidende, Microsoft gebaseerde software oplossingen aan retailers en productiebedrijven in het MKB. De Retail Software afdeling van K3 is ‘s werelds grootste LS Retail distributeur en grootste Microsoft Dynamics distributeur. K3 is lid van Microsofts Inner Circle, dat bestemd is voor de top 60 verkoop partners wereldwijd.
http://www.k3l.nl/

Kluwer Fidura
Kluwer Fidura ontwikkelt (workflow) software voor de kantoorautomatisering van de juridische-, fiscale- en financiŽle professional op basis van een geÔntegreerde relatie-, dossier-, uren-, activiteiten-, rol- en financiŽle administratie.
http://www.kluwerfidura.nl

KRIS, wordt vervolgd... bv
KRIS (Klant en Relatie Interactie Systemen) biedt op basis van het softwareprogramma Commence totaal oplossingen voor moderne relatie-, informatie- en officemanagement: Standaard Windows software geÔntegreerd in ťťn systeem.
http://www.kris.nl

Melon Software
Leverancier van backoffice applicaties. Zij zijn uw partner in het ontwikkelen van een intranet, extranet of internet applicatie.
http://www.melonsoftware.nl

Micropulse industrial IT services
Micropulse is een technische automatiseerder die actief is binnen de hightech machine- en apparatenbouw en procesindustrie en totaalaanbieder van industriŽle software op display-, PLC-, SCADA- en servo gebied.
http://www.micropulse.nl

Monicom Software (Purmerend)
Monicom software, gespecialiseerd in zakelijke software. Download nu uw evaluatie software en overtuig u zelf.
http://www.monicom.nl/

Orea (Doremi Automatisering)
Compleet administratief pakket, met gratis factuur module voor starters.
http://www.orea.nl/

PSB (Amsterdam)
PSB / analyse, ontwerp & bouw informatiesystemen bv startte in 1985 als softwarehuis voor hoogwaardige maatwerk informatiesystemen. Sindsdien realiseert PSB, met volledige projectverantwoordelijkheid, informatiesystemen voor een breed toepassingsgebied.
http://www.psb.nl/

Software voor de bouw
Op zoek naar betaalbare totaalopslossingen voor een bouwbedrijf? E&K Bouw Software levert voor de startende ondernemeing ENKBouw en voor bedrijven met meerdere personeelsleden het pakket ENKBukla. In een programma alle noodzakelijke functionaliteiten.
http://www.enk.nl

Softwarewinkel.nl
Meer dan 40.000 verschillende Software titels en licentie verkoop.
http://www.softwarewinkel.nl

SunBase FlowPublisher
SunBase FlowPublisher is een toepassing voor beslissingsondersteuning. Het heeft unieke mogelijkheden om beslissingsmodellen samen te stellen en beschikbaar te maken, bijvoorbeeld op uw intranet of t.b.v. uw helpdesk. Het biedt een zeer gebruiksvriendelijke manier om interactieve informatie te publiceren op internet of op uw bedrijfsnetwerk.
http://www.sunbase.nl/

Tadis
Tadis is partner voor bedrijven en instellingen die hun ICT/ organisatie vraagstukken (deels) willen uitbesteden om verzekerd te zijn van kwaliteit, continuÔteit en van een flexibele, professionele ICT dienstverlener die plezier in zijn werk heeft en het woord LOL met hoofdletters schrijft.
http://www.tadis.nl/

Tangram
Tangram is toonaangevend op het gebied van software voor Werving & Selectie, loopbaanontwikkeling en Human Resource Management.
http://www.tangram.nl/

Technisch Adviesburo Betuwe
Technisch Adviesburo Betuwe levert een uitgebreid en compleet software programma voor het berekenen van complete installaties.
http://www.xs4all.nl/~akindt/

Van Ruitenbeek Engineering (Amersfoort)
Van Ruitenbeek Engineering is een bedrijf dat zich bezig houdt met ontwikkeling, productie en integratie van elektronica en software. Het bedrijf is sinds 1991 gevestigd in Amersfoort. Jarenlange ervaring op het gebied van R&D staan borg voor een ruim inzicht en grote creativiteit bij het uitwerken van oplossingen in het industriële marktsegment. De platte directe organisatiestructuur garandeert korte communicatielijnen met u als klant.
http://www.re-tech.nl/

Verkaart Automatisering
Verkaart Automatisering bouwt PAC: vooruitstrevende uitgeverij software. Uitgeverijen automatisering is hun vakgebied waarin de organisatie, de medewerkers, leveranciers, klanten en uiteraard de boeken, tijdschriften, cd's enzovoort centraal staan. PAC stelt uw uitgeverij onder meer in staat risico verlagend oplage en voorraad te beheren, voorschot- en terugverdiencalculaties uit te voeren. PAC biedt een uitstekend rendement op uw investering.
http://www.verkaart.net/

yellowtail
Yellowtail biedt cliŽnten in de financiele dienstverlening flexibele en betaalbare standaard software oplossingen die de ketenintegratie bevorderen en aantoonbaar besparingen opleveren.
http://www.yellowtail.nl