Home > Dienstverlening > Info voor bedrijven > Bedrijfssoftware

Acanthis Information Systems
Acanthis Information Systems is een toonaangevend bedrijf op het gebied van software voor onder andere documentbeheer en toepassingen gebaseerd op Client/Server en Internet technologie. Met de innovatieve concepten en technologische voorsprong leveren zij een essentiŽle bijdrage aan het succes van ondernemingen in diverse branches.
https://www.acanthis.com/

Arlanet BV - Maatwerk software, databases, websites en automatisering
Arlanet is een innovatief en gespecialiseerd digitaal bureau gericht op het activeren van digitale ambities. Door slim gebruik te maken van techniek en data leveren zij?full-service oplossingen?en innovatieve?digitale producten.
https://www.arlanet.nl

Centix
Procesondersteunende software voor inkoop, werkvoorbereiding en verkoop.
https://centix.com/

CRM Intrac-CRM ACI b.v.
ACI ontwikkelt en implementeert INTRAC-CRM, hťt Customer Relationship Management systeem voor de industriŽle markt en dienstverlening. Met INTRAC-CRM beheert u alle Strategische Enterprise Relaties met uw klanten, uw interne organisatie, de externe beÔnvloeders en uw partners. Daardoor werkt u effectiever en verhoogt u het rendement van uw commerciŽle inspanning.
https://www.aci.nl

DUNCAN Automatisering en Advisering BV (Schiedam)
Bij DUNCAN wordt sinds 1982 specifieke software gemaakt, die in gebruik is bij bouwgerelateerde bedrijven, zoals architecten- en ingenieursbureaus, bouwbedrijven, woningbedrijven, overheids- en adviesinstellingen etc. De softwarelijn van DUNCAN bestaat uit 3 componenten, te weten ramings- en calculatiesoftware, software voor STABU bestekken en programmatuur voor meerjarenonderhoudsplanningen.
http://www.duncanbv.nl

ENK Software
Projectadministratie software speciaal voor de installatie- en bouwbranche. Van calculatie tot facturatie. Met ENK Software kunt u sneller, effectiever en meer kostenbewust werken.
https://www.enksoftware.nl/

Every Angle
Every Angle ontwikkelt, implementeert en ondersteunt Supply Chain Visibility Software. Deze software is ontwikkeld als direct bruikbare add-on op de SAP R/3 modules MM, PP en SD. Every Angle doet voor u wat ERP belooft.
http://www.every-angle.nl/

IBANC Software
Met IBANC Software kunt u betalingen en incasso's op een moderne manier aanmaken en uitvoeren, inclusief het beheer van uw bankgegevens, adressen en incassomandaten. IBANC controleert op invoerfouten en geeft overzichtelijk de informatie per relatie weer. Automatische invoer van gegevens is mogelijk, bijvoorbeeld vanuit Excel of uw boekhoudpakket. Al uw data staat alleen op uw eigen systeem. IBANC genereert SEPA XML bestanden welke u kunt uploaden in uw bankomgeving.
https://www.ibanc.eu/

Iquality business solutions
IQuality levert, ontwikkelt en beheert software oplossingen. De klant is voor IQuality het middelpunt van haar dienstverlening. De dienstverlening wordt geheel afgestemd op wensen en verwachtingen van klanten. IQuality probeert met een proactieve - en partnership houding dagelijks invulling te geven aan haar dienstverlening, met als doel klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.
https://www.iquality.nl/

Monicom Software (Purmerend)
Monicom software, gespecialiseerd in zakelijke software. Download nu uw evaluatie software en overtuig u zelf.
http://www.monicom.nl/

Prequest
Prequest Nederland B.V. ondersteunt facilitaire organisaties in iedere ontwikkelingsfase met standaard software en professionele services voor implementatie en support.
https://www.prequest.nl/

RetSoft (Groningen)
RetSoft is maker van o.a. het digitale archiveer programma Scan en Sorteer.
https://www.retsoft.nl

Softnet (Deurne)
Softnet bied u de mogelijkheid om u bij te staan in al uw hard en software applicaties, ook voor het internet, webdesign en webhosting.
https://softnet.be/

Tangram
Tangram is toonaangevend op het gebied van software voor Werving & Selectie, loopbaanontwikkeling en Human Resource Management.
https://www.tangram.nl/

Ten Solutions B.V. (Bunnik)
Informatie voor controllers en managers over programmatuur voor controlling, management informatie, analyses en rapportages.
http://www.tensolutions.nl

Van Ruitenbeek Engineering (Amersfoort)
Van Ruitenbeek Engineering is een bedrijf dat zich bezig houdt met ontwikkeling, productie en integratie van elektronica en software. Het bedrijf is sinds 1991 gevestigd in Amersfoort. Jarenlange ervaring op het gebied van R&D staan borg voor een ruim inzicht en grote creativiteit bij het uitwerken van oplossingen in het industriële marktsegment. De platte directe organisatiestructuur garandeert korte communicatielijnen met u als klant.
https://re-tech.nl/

yellowtail
Yellowtail biedt cliŽnten in de financiele dienstverlening flexibele en betaalbare standaard software oplossingen die de ketenintegratie bevorderen en aantoonbaar besparingen opleveren.
https://yellowtail.nl